מטריקס מספקת מבחר של מוצרים נלווים לתמי 4 כדי להבטיח שתהליך סינון המים המשולש יישאר מיטבי לכל אורך תקופת השימוש. בעזרת המוצרים של מטריקס תוכלו להפיק את מירב השימוש מהמתקן וליהנות ממים מטוהרים ואיכותיים.

מתקן תמי 4 הפך עם השנים לשם דבר בתחום של טיהור וסינון מים. למרות זאת, אם ברצונכם לשמור על המים שאתם שותים כמה שיותר איכותיים, עליכם להקפיד על תחזוקה של המכשיר. חברת מטריקס בעלת התמחות בתחום ההשבחה והטיהור של מים ומציעה לכם פתרונות מגוונים תחת קורת גג אחת, ביניהם גם מוצרים נלווים לתמי 4.

מגוון סננים ונורות לתמי 4

אחד המאפיינים של מכשירי תמי 4 הוא הסינון המשולש שהם מציעים: סינון פיזי על ידי מסנן רשת, סינון כימי באמצעות מסנן פחם וסינון ביולוגי על ידי נורת UV שמטהר את המים מחיידקים ומזהמים אחרים. למרות שיעילות הסינון של המכשיר הנה טובה, ללא תחזוקה ראויה איכות המים תפגע ולכן יש להחליף סננים ונורות אחת לשנה או חצי שנה, תלוי במוצר ובהנחיות היצרנית. במטריקס תמצאו מבחר גדול של נורות וסננים לתמי 4, לצד מארזים משתלמים של מוצרים נלווים וכולם כאחד עומדים בתקני איכות ובטיחות מחמירים ומאפשרים לכם ליהנות ממים נקיים וכמה שיותר בריאים.

סננים למכשירי תמי 4

במטריקס אנו מעניקים לכם את הבחירה ולכן מציעים לכם לרכוש סננים בנפרד או כסט שנתי/חצי שנתי.

  • סנני K2010 באתר תמצאו מגוון סנני K 2010 מבית מיקרופילטר, הנמכרים ביותר בישראל וידועים באיכותם. לסננים תו תקן ישראלי ואמריקאי והם מתאימים לדגמים שונים של מכשירי תמי 4 לרבות: פרימו, פמלי, בבל-בר וטאצ'.
  • סנן פחם – סנן פחם בלוק משמש לסינון לכלוך, כלור, ריחות וטעמי לוואי וחומרים אורגניים. את הסנן יש להחליף אחת לחצי שנה או שנה, הוא כולל הברגה ומתאים למערכת תמי 4 תת כיורית.

נורות למתקני תמי 4

נורת U.V לתמי 4 פמלי - מטריקסנורות UV משמשות לסינון חיידקים ומזהמים ביולוגיים מסוגים שונים, כאשר מומלץ להחליף אותן בין חצי שנה לשנה.

  • נורת UV לתמי 4 נורה מקורית למערכת תמי 4 תת כיורית תוצרת חברת PHILIPS. הנורה מטהרת את מי השתייה באמצעות הקרינה ובכך מונעת את התרבותם של החיידקים. הנורות השונות מתאימות לדגמים שונים של מכשירי תמי 4 ביניהם פמלי, טאצ', בבל-בר ופרימו.

מארזים

היות וכדאי להחליף גם את הסננים וגם את הנורות אחת לחצי שנה עד שנה מטריקס מעמידה לרשותכם מארזים שנתיים וחצי שנתיים הכוללים סננים ונורה.

מארזים שנתיים

  • מארז שנתי משתלם – אחד המארזים המשתלמים ביותר שלמטריקס יש להציע הוא המארז השנתי. מארז זה כולל שני סנני K 2010, נורת UV, מתאם מקורי לסנן וזוג מחברים לצנרת. הסנן מסנן כלור, ריחות וטעמי לוואי והנורה מטהרת את מי השתייה על ידי הפחתת העומס הבקטריאלי. מארז זה מתאים לדגמים פרימו, טאצ', בבל-בר ופמילי.
  • מארז שנתי לתמי 4 דגם בייסיק – מארז זה כולל שני מסנני בלוק פחם מקורי תוצרת מטריקס ונורת UV מקורית תוצרת PHILIPS.
  • מארז שנתי לתמי 4 תת כיורי – מארז הכולל שני סנני בלוק פחם ונורת UV תוצרת חברת PHILIPS.

סנן + נורה לתמי 4 בייסיק - מטריקסמארזים חצי שנתיים

  • מארז חצי שנתי לתמי 4 דגם בייסיק – מארז זה מתאים לתמי 4 דגם בייסיק וכולל סנן בלוק פחם מקורי תוצרת חברת מטריקס ונורת UV מקורית מבית .PHILIPS
  • מארז חצי שנתי לתמי 4 תת כיורי – מארז הכולל סנן בלוק פחם ונורת UV מקורית תוצרת .PHILIPS

כאמור המארזים השונים הופכים את ההשקעה למשתלמת ואת המוצרים הנלווים לנגישים יותר עבורכם. בעזרת מעטפת השירותים של מטריקס אתם יכולים להיות בטוחים שגם אם קניתם מכשיר תמי 4 המים שאתם שותים יהיו נקיים ובריאים יותר.