התקנת בר מים במסעדות

בעידן המים המינרליים והבקבוקים, יש המון יתרונות  בהתקנת בר מים במסעדה. זהו פתרון מצויין ובריא וחסכוני לאספקת מי שתיה נקיים וטובים גם לעובדים וגם לסועדים במקום שלא מעוניינים להזמין שתיה בתשלום.

בר מים – קרים, חמים ואפילו בר שמספק גם סודה – הוא היום משהו שיש בהרבה בתים בישראל.

כדאי שיהיה גם בר מים במסעדה שלכם, וזאת מכמה סיבות, כפי שיודעות לא מעט מסעדות נחשבות בתל אביב וגם מחוצה לה.

הנושא הבריאותי

זה נכון שמי ברז הם מים איכותיים, שרמתם נשמרת גבוהה במשך רוב, אם לא כל, ימות השנה. משרד הבריאות והרשויות המקומיות השונות אחראיות להספקה סדירה של מים באיכות גבוהה.

אבל מה קורה בין השיבר של העירייה והברז שלכם?

שם יש לא מעט בעיות, שלא מסתכמות רק בחול או מינרלים מיותרים, אלא כוללות גם מתכות שונות שמגיעות מצנרת מיושנת, וכן, גם חיידקים וצרות אחרות.

בר מים, שמסנן את המים ומחטא אותם, מקטין מאוד את הסבירות או האפשרות לזיהומים במים. כך הוא מבטיח את בריאות הלקוחות והעובדים שלכם, ומצמצם בסופו של דבר סיכון לתקלות ותביעות.

 

איכות וטעם המים

זה לא סוד, שטעם המים בהרבה מקומות בארץ הוא לא מהטובים ביותר. בתל אביב למשל, רבים מתלוננים על טעמי כלור. הטעמים האלה עלולים להיות תלויים לא רק בברז המקומי שלכם, אלא הם גם עניין שכונתי: ישנן לעיתים שכונות שלמות שסובלות ממים בטעם גרוע.

יש לא מעט מקרים שבהם לקוחות שמזמינים קנקן מים או אפילו כוס מים, מחזירים אותם בטענה שהמים "לא ראויים". טענה כזו, גם אם היא נשמעת קטנונית, היא לרוב מוצדקת ופוגעת בחוויית השרות הכללית.

פתרון אחד הוא למזוג מים בקנקנים עם מעט לימון או נענע, אבל מדובר אז לא רק בצורך לנקות את הקנקנים משאריות הפרי או העלים, אלא גם בהוצאה מיותרת: בר מים ירחיק את המינרלים והחומרים השונים שנותנים טעם רע למים, ויהפוך אותם למעשה למים טעימים, פשוט כך.

שרות מהיר יותר

ברז מים אפשר פשוט לפתוח ולמזוג ממנו לקראף או לבקבוק, אבל מה קורה עם מים קרים?

בר מים מאפשר לכם להגיש במהירות רבה יחסית גם קנקן מים קרים שלם לאורחים או לאפשר לעובדים שלכם ליהנות מכוס מים קרים גם בלי להוציא כסף על קרח או להכין מראש קנקנים רבים או בקבוקי מים במקרר.

בר מים שמוזג גם מים רותחים, מאפשר להכין גם כוס תה במהירות, בלי להטריח לשם כך את הבריסטה, שיכול בזמן זה להכין עוד כוס קפה או שתיים.